KEY WEST!

ULTRA MUSIC FESTIVAL!

ULTRA MUSIC FESTIVAL!

Vi kom hjem fra Key West torsdag nat og gik direkte i seng. De andre havde planlagt at skulle til ULTRA music festival (det skal siges, at jeg ikke kendte så meget til det, udover at det åbenbart er kæmpe stort), jeg havde takket nej en del gange men efter hånden fik jeg mere og mere lyst og vi endte med at spørge forskellige om de havde flere billetter.. Der var desværre ikke flere og planen var at vi skulle afsted søndag. Det varede hele weekenden, fra fredag til og med søndag og er kæmpe stort. Hele ugen var der fyldt med mennesker på Miami Beach og alt var kørt så overdrevet op – ret fed oplevelse.
Lørdag, da mit håb ikke længere var der, viser det sig at der er en der har en ekstra billet – jubii!! Så afsted det kom vi om søndag og det var det fedeste jeg nogensinde har prøvet, inden for festival! Det var en stor fest i 12 timer, med super god stemning og ja, mega god musik!!
Der er flere scener, så man kan gå lidt frem og tilbage for at se de forskellige, men primært holdte vi os ved den store scene!
Der er også ULTRA i Europa, dette år er det i Kroatien! Tjek det ud, det er så fedt!
Nyd billederne 😉

IMG_1991 IMG_2004 IMG_2006 DSCN4606 DSCN4635 DSCN4644
IMG_2011 IMG_2014 DSCN4671 IMG_2016 DSCN4699 IMG_2015 DSCN4689 DSCN4704

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEY WEST!