Miami

Countdown – 5 days to go!

 

IMG_0619

Hej søde læsere.

Så er der ikke længe igen før jeg drager ud i den store verden (læs Miami Beach). Glæder mig som jeg ved ikke hvad, men synes dog også, at det kommer en smule for tæt på.

Lige om lidt er tiden inde til, at jeg alene går op i tax free i lufthavnen, går alene ud til gaten, sidder alene i flyveren. Puh, kan slet ikke klare tanken om de ting jeg skal gøre alene, tilgengæld venter der mig en kæmpe oplevelse når de ting er overstået og jeg glæder mig!! Det er så ufatteligt, at det allerede er nu – om 5 dage. Kommer til at savne min familie og min kæreste som bare pokker og det er bla. en af grundene til, at jeg synes det kommer for tæt på.
Der var evigheder til, at jeg skulle afsted da turen blev arrangeret og nu er det lige om lidt!

Derved er kufferten også ved at være pakket – langt fra færdig, men den er påbegyndt og tingene er nøje udvalgt – skulle jo gerne kunne have en masse med hjem, haha!
Har taget lidt billeder af de ting jeg indtil videre har fået pakket af tøj og sko.

Har taget 4 af mine yndlings toppe med, de er meget fine i stoffet og vejer ingenting, derfor skulle de med og de kommer med garanti også med hjem igen.
Det var dog straks et lidt større problem med sko – jeg har en svaghed for ballerinaer og har temmelige mange, så jeg har måtte nøje vælge blandt dem (piv piv).
Jeg startede med at stille en masse frem hvor til min far udbryder “Skal du have alle de sko med? Du får dem aldrig brugt”. Jeg måtte efter en lille kamp, med mig selv, lade nogle af mine ellers så gode sko blive hjemme, så nu er det blevet til 6 par sko – 2 praktiske, 2 mere til hverdag og 2 lidt finere – Er det for mange til 2 måneder? 😀

IMG_0616 IMG_0615 IMG_0612

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miami